2018 Program

Pre-GOSH

Independently organized events, discussed on the forum here, here, here and elsewhere on the forum.

Day 1 (Wednesday): LEARN

08:30 – 09:30 – Breakfast
09:30 – 10:15 – Introduction to GOSH 2018: organizers, Code of Conduct, history
10:15 – 11:15 – Speed Meeting – participants get to know each other
11:15 – 13:00 – Lunch + Tabling
13:00 – 14:00 – Topic session I: LEARN
14:00 – 14:30 – GOSH Roadmap, history and future (past discussions here and here)
14:30 – 16:00 – Unconference explanation, brainstorm, assigning sessions
— 10 minute break —
16:10 – 17:00 – Unconference session (will including optional facilitation training)
17:00 – 17:30 – Q&A, Open Discussion
19:00 – 23:00 – Organized social dinner, Kickstarter sponsored reception

Day 2 (Thursday): SUPPORT

08:00 – 09:00 – Breakfast
09:00 – 10:00 – Topic Session II: SUPPORT
10:00 – 11:10 – Unconference session
— 15 minute break —
11:25 – 12:35 – Unconference session
— Lunch —
13:35 – 15:00 – Unconference session
— 15 minute break —
15:15 – 16:40 – Unconference session
— 10 minute break —
16:50 – 17:30 – Q&A, Open Discussion
19:00 – Self-organized dinner

Day 3: (Friday): GROW

08:00 – 09:00 – Breakfast
09:00 – 10:00 – Topic Session III: GROW
10:00 – 11:10 – Unconference session
— 15 minute break —
11:25 – 12:35 – Unconference session
— Lunch —
13:35 – 15:00 – Unconference sessions
— 15 minute break —
15:15 – People w/ booths go to X Factory early
15:15 – 16:40 – Unconference sessions
16:40 – 17:30 – Everyone else travel to X factory
17:30 – 18:30 – X Factory reception + tour for GOSH participants
18:30 → 21:30 – Public Facing event at X-Factory.  link for details

Day 4 (Saturday): ACTIONS

08:00 – 09:00 – Breakfast
09:00 – 10:10 – Unconference session
— 15 minute break —
10:25 – 11:35 – Unconference session
— 15 minute break —
11:50 – 13:00 – Unconference session
— Lunch —
14:00 – 15:00 – Topic Session IV: Actions / Roadmap
15:00 – 17:00 – How we move forward, update / adjust Roadmap
17:00 – 17:30 – Q&A, open discussion, wrap-up, group photo and goodbye!
17:30 – 18:30 – Open Floor

Post-GOSH

Individually organized events by participants, meetups, making, etc.
https://forum.openhardware.science/c/gosh-2018/related-activities